TENTANG KAMI

Ningbo Ramelman Transmission Technology Co., Ltd.

Ningbo Ramelman Transmisi Téhnologi Co., LTD.Diadegkeun dina 2010 di Zhejiang, Cina wétan, pikeun ngabéréskeun paménta para pembeli aftermarket otomotif.Kami mangrupikeun perusahaan anu berorientasi ékspor kalayan operasi produksi sareng penjualan.Ningbo Ramelman nyaéta kantor cabang Hualong Transmission Belt Co., Ltd,.nu diadegkeun dina 2002 lokasina di Zhengzhou.Pabrik pabrik ngawengku wewengkon 15.000 méter pasagi, jeung tim devoted 5.000 produksi, desain jeung anggota tim jualan.

tentang Kami

Pilih kami

Kami ogé nawiskeun kauntungan anu saé pikeun sadaya palanggan kami, boh énggal sareng uih deui.Ngarasa Luncat pikeun pariksa deui alesan pikeun jadi klien kami sarta ngabogaan pangalaman meuli repot-gratis.

  • Sertifikasi profésional dina industri

    Sertifikasi profésional dina industri

  • Kontrol kualitas anu ketat

    Kontrol kualitas anu ketat

  • Dipuji ku para nasabah

    Dipuji ku para nasabah

//cdnus.globalso.com/factorybelts/b15923fe.png

News didatangan konsumén

  • Sababaraha detil leutik anu kedah diperhatoskeun nalika nyimpen sabuk industri

    Ningbo Ramelman Transmission Technology Co., Ltd.Salaku produsén kalayan 10 taun produksi ngaropéa, Ningbo Ramelman Transmission Technology Co., Ltd.nyatakeun yén dina prosés produksi industri, sabuk industri kedah dianggo leres pikeun ngahontal fungsi maksimalna.Éta peryogi ...

  • bubuka sabuk Industrial

    Sabuk industri, sakumaha nami nunjukkeun, sabuk anu dianggo dina industri.Numutkeun kagunaan sareng struktur anu béda, aranjeunna tiasa dibagi kana sababaraha kategori.Dibandingkeun sareng transmisi gear sareng transmisi ranté, transmisi sabuk industri ngagaduhan kaunggulan mékanisme sederhana, bising rendah sareng ...

  • Kumaha carana ngaronjatkeun kahirupan jasa tina sabuk conveyor

    1. Ningkatkeun conveyor sabuk serelek Hopper.Ngaronjatkeun conveyor beubeur serelek Hopper mangrupakeun salah sahiji ukuran éféktif pikeun nyegah karuksakan mimiti tina beubeur conveyor.Ningkatkeun serelek Hopper dina titik transisi unggal conveyor sabuk pikeun ngaronjatkeun kamampuh ngaliwatan objék asing ku 2,5 kali....